Historie

Garage Totalcare bestaat sinds 1 maart 2009 en is voortgekomen uit de ongebreidelde ondernemingslust van de directeur Dennis Tiecken. Hij studeerde aan de MTS Autotechniek in Apeldoorn, maar stond tijdens zijn studie ook al twee dagen per week in de werkplaats bij een Volkswagen/Audi dealer.

 

Na het afstuderen specialiseerde hij zich door eveneens in loondienst te werken bij een bedrijf dat zich toelegde op de vervanging en reparatie van autoruiten en bij een bedrijf dat zich gespecialiseerd had in airco onderhoud en aircoservice.

 

In 2009 maakte Dennis de grote stap naar zelfstandig ondernemerschap door aan de Westkanaaldijk in Nijmegen Garage Totalcare te openen. Een droom die uitkwam voor hem en een droom die succesvol bleek te zijn.

 

Halverwege 2012 bleek Garage Totalcare daarom uit het jasje aan de Westkanaaldijk te groeien. Een nieuwe locatie werd gevonden op een steenworp van het oude pand. Op nog geen 300 meter afstand kwam namelijk aan de Vlotkampweg het pand van een drukkerij vrij. Dennis aarzelde geen moment en huurde het pand.

Op 1 januari 2013 verhuisde Garage Totalcare naar het nieuwe onderkomen aan de Vlotkampweg waar naar verwachting nog vele jaren voldoende ruimte is om de groei aan te kunnen.