Over Ons

We twijfelen allemaal wel eens waar we onze auto naar toe zullen brengen voor reparaties of onderhoud. Importeurs duwen hun dealers vaak in een super strak keurslijf en nog strakkere tarieven. Rekeningen rijzen daarom al gauw de pan uit. Wie dat niet wil, moet echt eens in Nijmegen bij Garage Totalcare gaan kijken.

 

Universeel is onze kracht

Garage Totalcare is een universeel autobedrijf, zonder merkverplichtingen dat zich voornamelijk toelegt op reparatie en onderhoud van alle merken auto's. U kunt het zo gek niet bedenken of Garage Totalcare is in staat om het probleem te vinden en op te lossen. Heeft u het vermoeden dat er met uw auto iets niet in orde is? Rij dan naar de Vlotkampweg 32 in Nijmegen. Bij Garage Totalcare staat men voor u klaar om een diagnose te stellen, een tijdelijke reparatie uit te voeren of om u van advies te dienen.

 

Kleine organisatie

Bij Garage Totalcare staat het persoonlijke contact met de klant voorop. In een familiaire sfeer waarin ook tijd is voor een praatje worden uw problemen als sneeuw voor de zon opgelost.